Waarom ben jij pedagogisch medewerker?

Omdat ik samen met mijn collega’s kinderen kan laten groeien en kan laten ontdekken, ze veilig kan laten voelen bij mij en ze kunnen laten genieten van alle mooie momenten samen die onze opvang ze biedt.

Waarom werk je graag bij Kinderopvang Dikkie & Dik?

Ik werk graag bij Dikkie en Dik omdat ik me er thuis voel! De huiselijke sfeer, de gezelligheid, de collega’s en de lach van de kinderen maken het tot de plek waarbij graag ben!


Wat is jouw mooiste moment tijdens jouw werk?

  • We hadden op de groep een meisje dat teruggetrokken was, elke keer als we naar de gymzaal of naar buiten gingen, bleef ze op de bank zitten. Tot die ene keer, dat we haar vertrouwen wonnen en ze haar eerste stapjes op de loopplank van de gymzaal zette, inmiddels jaren geleden en elke keer als ik haar op school zie lopen denk ik terug aan dit mooie moment!
  • Maar ook de jaarlijkse activiteit “Vaders lezen voor” die ik mee organiseer als voorleescoach. Het moment dat al die papa’s op de groep zitten, hun eigen kind op schoot in pyjama en dan samen lezen! Wat een prachtig moment telkens weer!
  • Samen de schouders eronder voor Oekraïne! Samen met de kinderen heel hard werken om mooie creaties en baksels te maken en ze dan samen vol trots verkopen! Een kindje van mijn groep die nog even in mijn oor fluistert “Wat hebben wel veel klanten hè”. Die mooie momenten maken me trots!